המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנגבים את קליפת המלון החיצונית.
חותכים את קצהו העגול של המלון, על מנת שישמש בסיס.
חותכים גם את קצהו השני, מעט יותר עמוק, כך שאפשר יהיה בעזרת כף גדולה לנקות את גרעיני המלון מבפנים, מבלי לפגום בשלמותו.
מכינים ג'לי לפי ההוראות ויוצקים לתוך המלון הניצב על בסיסו. מכניסים לקירור לשעתיים.
פורסים בזהירות לעיני האורחים, על גבי צלחת גדולה מעוטרת בעלי נענע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0