המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את המרשמלו לחתיכות קטנות. מבשלים אותו על אש בינונית כעשר דקות, לערבב. בסוף צריכה לצאת עיסה נוזלית עם מרשמלו צף.
נותנים לעיסת המרשמלו להתקרר ומקציפים בזמן הזה את הקצפת.
קפלו את עיסת המרשמלו לשמנת המתוקה, עד שמתקבלת עיסה חלקה, מניחים במקרר לפחות 3 שעות.
מגישים עם אננס למעלה ואפשר גם להניח סירופ פטל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0