המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים פתי בר בטעם שוקולד מריר אסם (ניתן לרסק במעבד מזון), מוסיפים לקערה בינונית עם החמאה המומסת ומערבבים.
שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל, מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרו כדקה (תלוי בעצמת המיקרו, להימנע מרתיחה). מערבבים עד קבלת תערובת אחידה
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ,אינסטנט פודינג,חלב וסוכר עד קבלת קצפת יציבה וחלקה. מוסיפים את הגבינה בתנועת קיפול. שמים את הקרם בשקית זילוף.
מרתיחים בסיר קטן מיץ לימון , סוכר ופירות יער. כמגיעים לרתיחה, מצננים את הרוטב עד לטמפרטורת החדר.
מסדרים את הכוסות על מגש.
ממלאים שליש כוס בתערובת הפירורים.
מזליפים קרם גבינה על שכבת הפירורים.
מוזגים את הגנאש שוקולד.
מזליפים בשנית את הקרם גבינה.
שופכים למעלה את רוטב פירות היער
מכניסים למקרר למשך שלוש שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0