המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את תכולת שקית הפתיתים לסיר, וממלאים את חציו בחלב 3%, ואת החצי הנותר במים עד לכיסוי מושלם של הפתיתים.
מוסיפים כוס וחצי סוכר ובוחשים על אש גבוהה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומחכים שכל הנוזלים ייספגו ושהפתיתים יהיו נימוחים ודביקים.
לוקחים 3/4 מכמות הפתיתים למגש האפייה ואת ה-1/4 הנותר שומרים בצד ל "טופ" של העוגה.
את הפתיתים במגש האפייה מועכים טוב טוב, עד קבלת מסה אחידה, משטחים על פני המגש ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מכינים מלית: מקציפים את 2 מיכלי השמנת המתוקה עם שקית הפודינג, מעבירים לקערה ומערבבים עם גבינה 9%, כוס חלב 3%, גביע שמנת חמוצה, 1/2 כוס סוכר, ו-2 שקיות סוכר וניל.
מוציאים את המגש עם שכבת הפתיתים מהמקרר ומשטחים עליו את התערובת.
זוכרים את הפתיתים ששמרנו ל"טופ"? מטגנים אותם עם 50 גרם חמאה, עד כדי השחמה. מכניסים למקפיא למשך חצי שעה, מוציאים ומפזרים על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0