המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים ½ מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה ומצננים.
במיקסר מקציפים את הגנאש שהכנו יחד עם מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית.
בכל כוס יוצקים כף מקרם החלבה.
מסדרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר.
חוזרים על שלבים 1 ו-2.
מפזרים שכבה דקה של שערות חלבה.
מזלפים שכבה בעובי כ- ½1 ס"מ מקרם השוקולד הבלגי.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
לפני ההגשה מקשטים למעלה בשערות חלבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0