המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הנוגטין: בקערה מערבבים יחד פירורי פתי בר, שקדים וסוכר. מוסיפים פיסות חמאה קטנות וקרות ומערבבים יחד לתערובת פירורית. מתבלים בקינמון. משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה ואופים כ-10 דקות בתנור. מצננים.
ממיסים ריבת חלב במיקרוגל כ- 20 שניות עד קבלת מרקם נוזלי.
מכינים את הקרם: מקציפים עם מטרפה שמנת ופודינג עד קבלת מרקם רך כשל יוגורט.
מרכיבים את הקינוח: יוצקים לכל כוס שליש גובה מוס. מפזרים מעל 2 כפיות נוגטין. מנערים קלות להשטחה. יוצקים שכבה נוספת של קרם גבינה בעובי של 1 ס"מ. יוצקים כף גדושה ריבת חלב (במידה והיא מתקשה במהלך ההכנה ניתן לחמם אותה שוב במיקרו). מסיימים עם שכבה נדיבה של נוגטין לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0