מכינים את הנוגטין: בקערה מערבבים יחד פירורי פתי בר, שקדים וסוכר. מוסיפים פיסות חמאה קטנות וקרות ומערבבים יחד לתערובת פירורית. מתבלים בקינמון. משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה ואופים כ-10 דקות בתנור. מצננים.
שלב 2
0 דקות
ממיסים ריבת חלב במיקרוגל כ- 20 שניות עד קבלת מרקם נוזלי.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הקרם: מקציפים עם מטרפה שמנת ופודינג עד קבלת מרקם רך כשל יוגורט.
שלב 4
0 דקות
מרכיבים את הקינוח: יוצקים לכל כוס שליש גובה מוס. מפזרים מעל 2 כפיות נוגטין. מנערים קלות להשטחה. יוצקים שכבה נוספת של קרם גבינה בעובי של 1 ס"מ. יוצקים כף גדושה ריבת חלב (במידה והיא מתקשה במהלך ההכנה ניתן לחמם אותה שוב במיקרו). מסיימים עם שכבה נדיבה של נוגטין לקישוט.
שלב 1
מתוך
4
מכינים את הנוגטין: בקערה מערבבים יחד פירורי פתי בר, שקדים וסוכר. מוסיפים פיסות חמאה קטנות וקרות ומערבבים יחד לתערובת פירורית. מתבלים בקינמון. משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה ואופים כ-10 דקות בתנור. מצננים.
שלב 2
מתוך
4
ממיסים ריבת חלב במיקרוגל כ- 20 שניות עד קבלת מרקם נוזלי.
שלב 3
מתוך
4
מכינים את הקרם: מקציפים עם מטרפה שמנת ופודינג עד קבלת מרקם רך כשל יוגורט.
שלב 4
מתוך
4
מרכיבים את הקינוח: יוצקים לכל כוס שליש גובה מוס. מפזרים מעל 2 כפיות נוגטין. מנערים קלות להשטחה. יוצקים שכבה נוספת של קרם גבינה בעובי של 1 ס"מ. יוצקים כף גדושה ריבת חלב (במידה והיא מתקשה במהלך ההכנה ניתן לחמם אותה שוב במיקרו). מסיימים עם שכבה נדיבה של נוגטין לקישוט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0