המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח מלח ושומשום לתערובת פרורית. מוסיפים חלמון ביצה ושמנת. מעבדים לבצק ושמים במקרר לחצי שעה.
מכינים מלית מיתר החומרים מלבד הבטטה.
משטחים את הבצק לתבנית.
מוזגים מן המילוי ל3/4 גובה התבנית. מסדרים מעל את פרוסות הבטטה. מקשטים בפרורי לחם וגבינה מגוררת.
אופים בחום בינוני כ 30-40 דק' עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0