הכנת הבצק: מניחים בקערת מעבד מזון את הקמח. מוסיפים את החמאה ואת המלח ומעבדים במהירות בינונית עד קבלת תערובת פירורית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה את החלמונים וממשיכים לעבד את הבצק בפולסים, עד שמתקבל כדור בצק.
שלב 3
0 דקות
משטחים את הבצק על תחתית התבנית ומעט על הדפנות ומעבירים למקפיא למשך כ-15 דקות.
שלב 4
0 דקות
הכנת המלית: ממיסים במחבת את החמאה. מוסיפים את פרוסות הכרישה ואת רצועות הבצל הסגול ומטגנים במשך כ-8 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהכרישה מקבלת גוון זהוב והבצל מתקרמל. מורידים את המחבת מהכיריים ומצננים.
שלב 5
0 דקות
שמים בקערה חלמונים, שמנת מתוקה, קמח, אבקת מרק הפטריות ומעט אגוז מוסקט וטורפים את הבלילה עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מסדרים מעל הבצק את תערובת הבצל, מתבלים בקורט מלח ובפלפל.
שלב 7
0 דקות
מפזרים מעל את גבינת הקשקבל המגוררת, וכן את העירית הקצוצה.
שלב 8
0 דקות
יוצקים מעל את בלילת החלמונים והשמנת המתוקה. מניחים מעל את פרוסות עגבניות השרי.
שלב 9
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפיה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך כ-60 דקות עד לקבלת גוון זהוב. מצננים מעט, פורסים ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
הכנת הבצק: מניחים בקערת מעבד מזון את הקמח. מוסיפים את החמאה ואת המלח ומעבדים במהירות בינונית עד קבלת תערובת פירורית.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים לקערה את החלמונים וממשיכים לעבד את הבצק בפולסים, עד שמתקבל כדור בצק.
שלב 3
מתוך
9
משטחים את הבצק על תחתית התבנית ומעט על הדפנות ומעבירים למקפיא למשך כ-15 דקות.
שלב 4
מתוך
9
הכנת המלית: ממיסים במחבת את החמאה. מוסיפים את פרוסות הכרישה ואת רצועות הבצל הסגול ומטגנים במשך כ-8 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהכרישה מקבלת גוון זהוב והבצל מתקרמל. מורידים את המחבת מהכיריים ומצננים.
שלב 5
מתוך
9
שמים בקערה חלמונים, שמנת מתוקה, קמח, אבקת מרק הפטריות ומעט אגוז מוסקט וטורפים את הבלילה עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 6
מתוך
9
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מסדרים מעל הבצק את תערובת הבצל, מתבלים בקורט מלח ובפלפל.
שלב 7
מתוך
9
מפזרים מעל את גבינת הקשקבל המגוררת, וכן את העירית הקצוצה.
שלב 8
מתוך
9
יוצקים מעל את בלילת החלמונים והשמנת המתוקה. מניחים מעל את פרוסות עגבניות השרי.
שלב 9
מתוך
9
מכניסים את התבנית לתנור אפיה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך כ-60 דקות עד לקבלת גוון זהוב. מצננים מעט, פורסים ומגישים.
הערות 0