לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים היטב בקערה את כל מרכיבי הבצק - קמח, תימין, בזיליקום, מלח ופלפל, חמאה, מים וחומץ (ניתן להשתמש גם במעבד מזון), עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר כרבע שעה.
במחבת בינונית מחממים חמאה, מוסיפים את הבצל והכרישה, מטגנים תוך כדי ערבוב עד שקצוות הבצלים מתחילים להזהיב ומוסיפים את הבצל הירוק ואבקת תיבול מרק בצל. מקפיצים עוד דקה, שתיים.
מסירים מהאש ומניחים למספר דקות על מסננת לקירור והגרת נוזלים מיותרים.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרדדים ומרפדים את התבנית בקלתית. *ניתן להשתמש בתבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ
מניחים מעליה את מלית הבצלים בצורה אחידה.
מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית.
טורפים את הביצים, השמנת, פלפל ומלח, ויוצקים את התערובת על המלית והבולגרית.
מפזרים פרמזן ואופים כ-35-40 דקות, או עד שהקיש זהוב ומוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3