המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החומרים של הבצק, לשים ומחלקים את הבצק לשתיים.
חותכים את הבצל, לבבות הדקל ועגבניה לקוביות. מטגנים את הבצל, מוסיפים שום ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים לבבות הדקל ועגבניות, מלח ופלפל ומערבבים.
מבשלים במשך 5 דקות על אש קטנה.
מכבים את האש ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה. מחכים שהמילוי יתקרר קצת.
בזמן שמבשלים מתעסקים עם הבצק: מרדדים חצי מהבצק ומעבירים לתבנית. משטחים ומהדקים את הבצק לתחתית ולדפנות.
כשהמילוי התקרר קצת, יוצקים על התבנית.
מרדדים את החצי השני של הבצק על נייר אפייה, הופכים על התבנית וסוגרים את הקיש.
עם השאריות של הבצק אפשר לעשות קישוטים על הקיש.
מברישים בחלמון את הבצק העליון של הקיש.
אופים בחום בינוני במשך 40 דקות או עד שהקיש מקבל צבע מוזהב. *ניתן להמיר את גבינת המוצרלה בגבינת עזים או גבינה לבנה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0