במחבת על להבה גבוהה, מחממים את השמן ומטגנים את הכרישה כ-5 דקות, או עד שהיא מזהיבה מעט. מוציאים ומצננים במקרר.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את המים הרותחים עם מרק תיבול ירקות שורש.
שלב 6
1 דקות
מערבבים בקערה את השמנת, מרק ירקות השורש, הביצים והגבינות.
*ניתן להמיר את השמנת המתוקה בשמנת לבישול 15%, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
0 דקות
מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעיגול בעובי 3 מ”מ ובגודל התואם לתבנית, כולל הדפנות.
שלב 8
40 דקות
מניחים את הבצק בתבנית בקוטר 24 ס"מ, ומהדקים לבסיס ולדפנות. מסדרים את הכרישה בתוך התבנית, ויוצקים מעל את תערובת השמנת והגבינות. אופים כ-40 דקות, או עד שהקיש מזהיב ויציב במרכז.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מכניסים את מרכיבי הבצק למעבד מזון, ומפעילים בכל פעם למספר שניות, עד מתקבל גוש אחיד של בצק.
במחבת על להבה גבוהה, מחממים את השמן ומטגנים את הכרישה כ-5 דקות, או עד שהיא מזהיבה מעט. מוציאים ומצננים במקרר.
שלב 5
מתוך
8
מערבבים את המים הרותחים עם מרק תיבול ירקות שורש.
שלב 6
מתוך
8
מערבבים בקערה את השמנת, מרק ירקות השורש, הביצים והגבינות.
*ניתן להמיר את השמנת המתוקה בשמנת לבישול 15%, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
מתוך
8
מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעיגול בעובי 3 מ”מ ובגודל התואם לתבנית, כולל הדפנות.
שלב 8
מתוך
8
מניחים את הבצק בתבנית בקוטר 24 ס"מ, ומהדקים לבסיס ולדפנות. מסדרים את הכרישה בתוך התבנית, ויוצקים מעל את תערובת השמנת והגבינות. אופים כ-40 דקות, או עד שהקיש מזהיב ויציב במרכז.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0