מעבדים במעבד מזון קמח וחמאה, עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים מים, שמן זית, חומץ, סוכר ומלח ומערבלים, עד לקבלת כדור בצק.
שלב 2
0 דקות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר 32 ס"מ. מרפדים את תחתית ודפנות התבנית, מעבירים מערוך על שולי התבנית ומוציאים בצק עודף. דוקרים את הבסיס במזלג ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-15-12 דקות, עד להזהבה קלה.
מגבירים את חום התנור ל-175 מעלות ואופים 40-35 דק', עד להזהבה והתייצבות.
שלב 6
0 דקות
שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.
שלב 1
מתוך
6
מעבדים במעבד מזון קמח וחמאה, עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים מים, שמן זית, חומץ, סוכר ומלח ומערבלים, עד לקבלת כדור בצק.
שלב 2
מתוך
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר 32 ס"מ. מרפדים את תחתית ודפנות התבנית, מעבירים מערוך על שולי התבנית ומוציאים בצק עודף. דוקרים את הבסיס במזלג ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
שלב 3
מתוך
6
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-15-12 דקות, עד להזהבה קלה.
הערות 0