המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הקישואים לעיגולים (לא דקיקים).
מאדים אותם עם 2 כפות שמן כ-5 דקות, ומניחים לקירור.
מערבבים היטב את מצרכי הרוטב, ושופכים על הקישואים.
ממתינים כמה דקות לפני שאוכלים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0