המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
רוחצים וחורצים בקליפות הקישואים חריצים בעזרת סכין חדה. חותכים את הקישואים לאורכם ל"אצבעות".
מרתיחים מים ומלח, ומבשלים את הקישואים עד שיתרככו מעט (אין מכסים את הסיר).
מסננים את הקישואים, מסדרים על צלחת הגשה (רצוי מוארכת) ומצננים.
בקערית מערבבים את מצרכי הרוטב, ומשהים כ-5 דק' למיצוי הטעם. טורפים, ומשפרים את הטעם.
יוצקים את הרוטב על הקישואים, גורסים מעט פלפל שחור. מגישים קר.
לקישוט: גבעול שמיר או עלי ריחן. *ניתן להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0