המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל לרצועות דקות ומזהיבים במחבת גדולה עם מעט שמן.
מקלפים את הקישואים (לא חובה לקלף- אפשר לשטוף היטב ולחרוץ במזלג פסי אורך שירחיקו את שאריות החול מהקישואים).
מגררים את הקישואים במעבד מזון במגרדת גסה, מנקזים שאריות נוזלים ומוסיפים למחבת.
כל העת מערבבים בכף עץ. לאחר רבע שעה מתבלים את התערובת שבמחבת באבקת מרק.
מקציפים 2 ביצים גדולות מוסיפים לתערובת הקישואים. ממשיכים לאדות עד הסמכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0