המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת החביתיות - מערבבים עם מטרפה את הביצים, כפית מלח, שמן, מים והקמח תופח.
מניחים בצד ל–10 דקות וטורפים שוב.
מברישים את המחבת במעט שמן ומחממים אותה.
בעזרת מצקת יוצקים את הבלילה למחבת, את השאריות מחזירים לקערה.
ממשיכים כל הזמן לטרוף את הבלילה, לקמח יש נטייה לשקוע.
מטגנים משני הצדדים ומוציאים בזהירות לצלחת.
אפשר להכין את החביתיות יום לפני ולשמור בקירור.
צורבים את כבדי העוף במחבת עם מעט שמן וקוצצים אותו לפיסות קטנות.
מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות, ומוסיפים אליו את חתיכות הכבדים והתבלינים. ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית עד ריכוך.
מוסיפים מים רותחים, קורנפלור, אבקת מרק, מלח ופלפל, ומבשלים עד לסמיכות הרצויה.
בעזרת כף מניחים מהמלית ומגלגלים את הבלינצ'ס כמעטפה (סוגרים את שני הצדדים על המלית ואז מגלגלים).
מחממים במחבת מעט שמן זית וצורבים את הבלינצ'ס הממולא – לא חובה. ניתן להגיש עם רוטב בצד או מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0