המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את חומרי הבצק, עד שמתקבל בצק אחיד.
מעבירים את הבצק במכונת רידוד במספר 2 ואח"כ במספר
3. מערבבים גבינה עם ביצה. טורפים ביצה נוספת בנפרד.
מניחים את עלה הבצק, מסמנים בכוס עיגולים ומניחים בכל מרכז עיגול את תערובת הגבינה. מורחים במכחול טבול בביצה מסביב לכל עיגול, מניחים מעל את העלה הנוסף, קורצים עיגולים ומהדקים כל עיגול בשוליים.
אופים בחום בינוני עם שהכיסונים מזהיבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0