המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה, עד להכפלת הנפח.
לאחר התפחה, תופחים על הבצק וממתינים כחצי שעה להתפחה נוספת.
חוצים את הפלפלים ומניחים בתבנית אפייה כשגבם מופנה מעלה.
קולים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה.
מצנים את הפלפלים ומסירים את הקליפה. חותכים לרצועות ומניחים בקערה.
פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 4 מ"מ.
מחלקים את הבצק ל-10 עד 14 כדורים. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה עגול.
מניחים רצועות פלפלים על מחצית אחת, מפזרים מעל 2-3 פרוסות גבינה ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים את הקצוות.
מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
אופים בחום 200 מעלות, כ-20-30 דקות עד שהמאפים שחומים. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0