מערבבים את הגבינות בקערה ומתבלים בפלפל גרוס לפי הטעם.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור אפייה לחום מקסימלי - 250 מעלות.
שלב 3
0 דקות
מכינים בצק מכל חומרי הבצק: שמים במעבד מזון עם וו לישה, מעבדים לכדור בצק, מוציאים למשטח מקומח ולשים שלוש דקות לפחות.
שלב 4
0 דקות
מניחים בקערה משומנת להתפחה עד להכפלת הנפח.
שלב 5
0 דקות
כשהבצק תפח, מחלקים ל 7-8 כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול דק.
שלב 6
5 דקות
שמים כף רוטב ומפזרים היטב על פני הבצק, משאירים שוליים של כ-1 ס"מ להדבקה טובה של בצק בזמן הסגירה של מאפה.
*ניתן להמיר את רוטב העגבניות בצנצנת פסטו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
0 דקות
מניחים מילוי גבינות במרכז העיגול וסוגרים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב את השוליים.
שלב 8
0 דקות
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (או זרויה בקמח תירס), מברישים בתערובת החלמון-מים, זורים שומשום וקצח אם רוצים.
שלב 9
20 דקות
אופים בחום גבוה כ-20 דקות, עד שהקלצונה מזהיבים היטב. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
9
מערבבים את הגבינות בקערה ומתבלים בפלפל גרוס לפי הטעם.
שלב 2
מתוך
9
מחממים תנור אפייה לחום מקסימלי - 250 מעלות.
שלב 3
מתוך
9
מכינים בצק מכל חומרי הבצק: שמים במעבד מזון עם וו לישה, מעבדים לכדור בצק, מוציאים למשטח מקומח ולשים שלוש דקות לפחות.
שלב 4
מתוך
9
מניחים בקערה משומנת להתפחה עד להכפלת הנפח.
שלב 5
מתוך
9
כשהבצק תפח, מחלקים ל 7-8 כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול דק.
שלב 6
מתוך
9
שמים כף רוטב ומפזרים היטב על פני הבצק, משאירים שוליים של כ-1 ס"מ להדבקה טובה של בצק בזמן הסגירה של מאפה.
*ניתן להמיר את רוטב העגבניות בצנצנת פסטו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
מתוך
9
מניחים מילוי גבינות במרכז העיגול וסוגרים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב את השוליים.
שלב 8
מתוך
9
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (או זרויה בקמח תירס), מברישים בתערובת החלמון-מים, זורים שומשום וקצח אם רוצים.
שלב 9
מתוך
9
אופים בחום גבוה כ-20 דקות, עד שהקלצונה מזהיבים היטב. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0