לשים בקערה: שתי ביצים שלמות, שתי כפות שמן, קצת זנגוויל מרוסק או טחון, בשלב זה כוס מים.
שלב 2
0 דקות
לערבב הכל ולהוסיף מצה אחת רטובה ומפוררת, להוסיף 200 גרם קמח מצה, מלח ופלפל שחור. לערבב הכל - העיסה צריכה להיות בשלב זה כמו בוץ, שלא ניתן עדיין לעבוד איתה. בדרך כלל יש להוסיף עוד מים עד שהעיסה רכה מאד (אך כמובן לא נוזלית) לכסות את הקערה ולהמתין כ-30 דקות.
שלב 3
0 דקות
העיסה תתגבש וניתן יהיה להכין ממנה את העיגולים לקניידלך. להרתיח מים מומלחים מעט ולבשל את הקניידלך כ-20 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
שלב 1
מתוך
3
לשים בקערה: שתי ביצים שלמות, שתי כפות שמן, קצת זנגוויל מרוסק או טחון, בשלב זה כוס מים.
שלב 2
מתוך
3
לערבב הכל ולהוסיף מצה אחת רטובה ומפוררת, להוסיף 200 גרם קמח מצה, מלח ופלפל שחור. לערבב הכל - העיסה צריכה להיות בשלב זה כמו בוץ, שלא ניתן עדיין לעבוד איתה. בדרך כלל יש להוסיף עוד מים עד שהעיסה רכה מאד (אך כמובן לא נוזלית) לכסות את הקערה ולהמתין כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
3
העיסה תתגבש וניתן יהיה להכין ממנה את העיגולים לקניידלך. להרתיח מים מומלחים מעט ולבשל את הקניידלך כ-20 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0