המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק.
מערבבים את הפירה עם הביצה ועם הקמח ולשים היטב. אם הפירה עדיין רך מדי אפשר להוסיף עוד קצת קמח מצה. שמים בצד.
מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש בינונית תוך ערבוב והפרדת פירורי הבשר.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת התבלינים וממשיכים לערבב, בודקים שאין כמעט נוזלים ושהבשר שינה את צבעו.
בידיים משומנות מעט, לוקחים חופן בגודל כדור פינג פונג מהפירה, משטחים בעדינות על כף היד ומניחים במרכז מעט מהמלית. סוגרים בעדינות ללביבה.
טובלים בקמח מצה ובביצה ומטגנים עד הזהבה מ-2 הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0