המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפו"א עד לריכוך במים עם מעט מלח.
מייבשים מעט בתנור חם.
טוחנים את תפו"א במכונת בשר ולשים ביד או במיקסר (גיטרה) עם קמח. מתבלים במלח, פלפל, מעט אבקת מרק עוף ומוסקט.
מוסיפים את הביצים לקערה ויוצרים בצק גמיש.
מאחדים את כל חומרי המילוי.
יוצרים בעזרת יד רטובה עיגול וממלאים ממסת הפירה במעט מן המילוי, סוגרים ויוצרים מעין קציצות מאורכות.
מקמחים בקמח ומטגנים בשמן עד הזהבה ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0