מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.
שלב 2
0 דקות
טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.
שלב 3
30 דקות
יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.
שלב 4
10 דקות
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.
שלב 5
0 דקות
מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.
שלב 2
מתוך
5
טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0