המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את הקנלוני.
מניחים בתבנית אחד ליד השני.
הרוטב: מחממים בסיר את החלב וממיסים בו את החמאה.
להוסיף לאט לאט את הקמח תוך כדי בחישה ולשים לב שלא יהיו גושים.
להוסיף תוך כדי גם את המלח והפלפל. לערבב עד קבלת רוטב סמיך.
לשפוך את הרוטב על הקנלוני, מעל לזרות את הגבינה הצהובה.
לאפות בחום 180 מעלות - 25 דק', עד שהרוטב ישחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0