המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את התרד, מאדים עד לריכוך, קוצצים וסוחטים היטב מהנוזלים.
ערבבים את התרד עם שאר חומרי המילוי עד תערובת אחידה.
מעבירים לשקית זילוף גדולה וממלאים את הקנלוני,
מסדרים את הקנלוני הממולא תבנית בשכבה אחת.
ממיסים בסיר עם תחתית כבדה את החמאה (אש נמוכה).
מוסיפים עלי מרווה תבלינים ושום, מוציאים את עלי המרווה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב הפושר ומיד מערבבים במטרפה.
מעבירים ללהבה בינונית ומסמיכים תוך בחישה מתמדת.
מפזרים חצי מכמות הפרמזן על הקנלוני, יוצקים מעל בשמל ומעל את יתרת הפרמזן.
מכסים ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות,
מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות. *ניתן להמיר את גבינת הפרמסן בגבינת קשקבל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0