המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד לגוון זהוב. מוסיפים את הבשר, מפוררים אותו בכף עץ וממשיכים לטגן אגב ערבוב כ-10 דקות, עד שהבשר משנה גוון.
מוסיפים את השום, אבקת המרק והטבסקו, ומערבבים היטב.
מוסיפים את רוטב הווסטרשיר, המים ורסק העגבניות, מערבבים. מתבלים בריחן, במלח ובפלפל.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות.
מכינים את הרוטב: ממיסים בסיר קטן את המרגרינה. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב. מנמיכים את הלהבה, ומוסיפים את הנוזלים בבחישה עד שהתערובת חלקה.מוסיפים את אבקת המרק ואגוז המוסקט, ומתבלים במלח ופלפל. מחזירים ללהבה, וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
משמנים תבנית מרובעת גדולה חסינת-אש.
ממלאים בכפית את גלילי הפסטה במלית הבשר ומניחים בתבנית, רצוי בשכבה אחת.יוצקים את הרוטב מעל.
אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) כ-25 דקות.
מניחים כ-10 דקות כדי שהמאפה יתייצב, ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0