המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הגבינה, אבקת המרק והבצל - משהים לשעה.
מחממים תנור לחום בינוני.
ממלאים את גלילי הפסטה בתערובת הגבינה ומסדרים בתבנית משומנת.
יוצקים מעל את השמנת המתוקה וזורים מעל את הגבינה המגוררת.
מכסים ביריעת אלומיניום ואופים 25 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0