לחתוך את גבינת החמד לקוביות קטנות ולערבב עם גבינת הכנען (שמתפוררת בקלות), למעוך טוב טוב.
שלב 2
0 דקות
לקצוץ שמיר ולהוסיף לתערובת הגבינות.
שלב 3
0 דקות
להוסיף 2.5 שיני שום כתוש.
שלב 4
0 דקות
להוסיף מלח ופלפל (מעט בשביל הטעם).
שלב 5
0 דקות
לערבב הכל טוב טוב ולהתחיל למלא את הקנלוני בתערובת.
שלב 6
0 דקות
בקערה אחרת יש לשפוך את מיכל השמנת המתוקה, ולהוסיף את 2.5 שיני השום הכתוש שנותרו ולהוסיף עוד שמיר קצוץ. לערבב טוב טוב.
שלב 7
0 דקות
כאשר סיימנו למלא את הקנלוני והתבנית מלאה יש לשפוך מעל את תערובת השמנת המתוקה. במידה ולא הכל מכוסה בתערובת יש להוסיף חלב או שמנת מתוקה נוספת עד שהכל מכוסה.
שלב 8
20 דקות
לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת ולהכניס לתנור 180 מעלות חום ל-20 דקות מכוסה בנייר אלומיניום.
*ניתן להמיר את הגבינה הצהובה במוצרלה מגוררת, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 9
0 דקות
להסיר את נייר האלומיניום ולאפות 10 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
9
לחתוך את גבינת החמד לקוביות קטנות ולערבב עם גבינת הכנען (שמתפוררת בקלות), למעוך טוב טוב.
שלב 2
מתוך
9
לקצוץ שמיר ולהוסיף לתערובת הגבינות.
שלב 3
מתוך
9
להוסיף 2.5 שיני שום כתוש.
שלב 4
מתוך
9
להוסיף מלח ופלפל (מעט בשביל הטעם).
שלב 5
מתוך
9
לערבב הכל טוב טוב ולהתחיל למלא את הקנלוני בתערובת.
שלב 6
מתוך
9
בקערה אחרת יש לשפוך את מיכל השמנת המתוקה, ולהוסיף את 2.5 שיני השום הכתוש שנותרו ולהוסיף עוד שמיר קצוץ. לערבב טוב טוב.
שלב 7
מתוך
9
כאשר סיימנו למלא את הקנלוני והתבנית מלאה יש לשפוך מעל את תערובת השמנת המתוקה. במידה ולא הכל מכוסה בתערובת יש להוסיף חלב או שמנת מתוקה נוספת עד שהכל מכוסה.
שלב 8
מתוך
9
לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת ולהכניס לתנור 180 מעלות חום ל-20 דקות מכוסה בנייר אלומיניום.
*ניתן להמיר את הגבינה הצהובה במוצרלה מגוררת, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 9
מתוך
9
להסיר את נייר האלומיניום ולאפות 10 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0