המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים על אש קטנה את הפטריות, הגבינה והשמנת.
קוצצים סלמון ונענע ומוסיפים לתערובת. לאחר מכן שמים בשקית זילוף וממלאים את הקנלוני (לא לבשל אותו).
אחרי המילוי מכניסים לתנור לכחצי שעה ובתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0