המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים במעבד מזון את הגזר ואת הכרוב לאטריות.
מטגנים בסיר גדול בצל רק עד להזהבה.
מוסיפים את הכרוב ואת הגזר ומטגנים מעט יחד.
מוסיפים מים עד למחצית הסיר לערך.
מערבבים, מרתיחים ומקטינים להבה.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור ירק ומתחילים לתבל במלח, סוכר, פלפל וחומץ. כל אחד לפי טעמו. המרק אמור להיות בטעם חמוץ-מתקתק ומפולפל פיקנטי. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0