המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את המנגו וטוחנים למחית חלקה.
מקציפים את השמנת לקצפת.
מקפלים לתוך הקצפת את מחית המנגו.
מזלפים בעזרת צנתר משונן לכוסיות קטנות.
מעבירים למקרר לקבלת מרקם קרם או לפריזר לקבלת מרקם של גלידה.
סמוך להגשה מקשטים בגרגירי רימון או גליליות שוקולד או רצועות חלווה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0