המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האורז חצי בישול.
מוסיפים לאורז ביצה, מערבבים ומקבלים תערובת דביקה.
מטגנים מעט את הבשר טחון ומוסיפים לו כוסברה, מלח, פלפל ופפריקה.
יוצרים קציצות מתערובת האורז וממלאים אותן בבשר, כמו קובה.
שמים בסיר מים ועגבניות מרוסקות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שתי כפות רסק עגבניות, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה ומרק עוף, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה.
מכניסים את הקציצות לסיר ומבשלים 30 דקות.
לערבב ממש לאט ובעדינות כדי שהקציצות לא ישברו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0