המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה 500 גרם בשר בקר טחון, ביצה טרופה, חצי כוס מים ואת התיבול.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. ממתינים 5 דק'.
מרטיבים את הידיים ויוצרים מתערובת הבשר קציצות.
מטגנים את הקציצות בשמן חם על להבה בינונית משני הצדדים, עד לקבלת צבע זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0