המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום, הגמבה והעגבנייה ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות המגוררות, רסק עגבניות, פפריקה, מלח, אבקת מרקואת השום ומערבבים. מוסיפים את המים.
להכנת תערובת הבשר: מכניסים לקערה את כל המרכיבים - בשר טחון, פטרוזיליה, מלח, פפריקה, בצל, שום, כמון, שמן וסודה לשתייה. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
כשהמים מגיעים לרתיחה יוצרים כדורים מעיסת הבשר ופוחסים אותם (קציצה עגולה פחוסה). מניחים בסיר.
מבשלים כ-30 - 40 דק עד שהמים מתאדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0