המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול עם מעט שמן להקפיץ פטריות וסלרי כמה דקות.
להוסיף מים ותבלינים, להרתיח ולהנמיך להבה.
לערבב את כל חומרי הקציצות בקערה גדולה ולהוסיף שמן.
בידיים רטובות ליצור קציצות קטנות ועגולות ולהכניס לסיר הרוטב.
לכסות ולבשל על אש קטנה כ-30 דקות ולערבב מידי פעם.
לטעום ולתקן תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0