המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב בקערה את הרכיבים לקציצות ונותנים לתערובת לנוח כ-10 דקות.
בסיר שטוח מטגנים קלות את שמן הזית ושיני השום.
יוצקים את צנצנת רוטב העגבניות ואת המים ומביאים לרתיחה.
עם ידיים רטובות מכדררים את הבשר המתובל לכדורים אחידים בגודלם ומעבירים לסיר הרוטב.
מכסים את הסיר ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0