המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הבשר הטחון עם אבקת תיבול, ביצה, קמח מצה, פטרוזיליה, מעט מים ותבלינים.
בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות קטנות.
בסיר גדול מרתיחים שתי כוסות מים עם לימון, רכז רימונים, סילאן וסוכר, מנמיכים את האש ומצמצמים מעט את הרוטב.
מוסיפים פנימה את הקציצות, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
מומלץ להגיש עם אורז או פירה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0