המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפראסה לטבעות.
את העגבניות לשטוף, לרסק, לטגן בשמן ולהוסיף כפית סוכר. לאחר מכן להוסיף 2 כוסות מים ואת הפראסה.
לסחוט לימון ולהוסיף לסיר. להוסיף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות וחצי כף מרק עוף.
לערבב, לסגור את הסיר ולבשל עד שהפרסה תתרכך.
להכין את הקציצות מבשר טחון עם פרורי לחם, מרק עוף, מלח ופילפל שחור. לשים את הכל טוב טוב ועושים כדורים.
מניחים את הקציצות בסיר עם הרוטב וממשיכים לבשל בערך חצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0