מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל החומרים לקציצות - בשר טחון, ביצה, בצל ירוק, נענע, בצל סגול, שמן זית ומלח ופלפל, ומערבבים היטב. מכדררים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
*ניתן להמיר את הבשר בעוף טחון או דג טחון - ללא הביצה שבמתכון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
5 דקות
מחממים במחבת את השמן, מוסיפים סלק, ג'ינג'ר וכמון ומקפיצים 5 דקות עד שהסלק מתרכך מעט. מוסיפים רוטב בסיס, מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
שלב 3
20 דקות
מבשלים 20 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצטמצם מעט.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
שלב 5
20 דקות
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות עד שהקציצות מוכנות.
שלב 6
0 דקות
מפזרים מעל כוסברה ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל החומרים לקציצות - בשר טחון, ביצה, בצל ירוק, נענע, בצל סגול, שמן זית ומלח ופלפל, ומערבבים היטב. מכדררים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
*ניתן להמיר את הבשר בעוף טחון או דג טחון - ללא הביצה שבמתכון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
מחממים במחבת את השמן, מוסיפים סלק, ג'ינג'ר וכמון ומקפיצים 5 דקות עד שהסלק מתרכך מעט. מוסיפים רוטב בסיס, מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
6
מבשלים 20 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצטמצם מעט.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות עד שהקציצות מוכנות.
שלב 6
מתוך
6
מפזרים מעל כוסברה ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ש
שרה
את הקציצות מטגנים קודם או ישר לרוטב לבישול?
מערכת בישולים
היי שרה, אין צורך לטגן, ישר לרוטב הבישול. יום מקסים
מ
משה
מה זה רוטב בסיס לא הבנתי?🤔
מערכת בישולים
היי משה, קודם כל לחיצה על שם המוצר מעבירה לדף המוצר, עם כל הפרטים והתמונה.
רוטב בסיס – כשמו כן הוא, רוטב עשיר שמשמש כבסיס למגוון מנות מהירות וטעימות. הוא קצת מתקתק, קצת ספייסי, עשוי מרכיבים טובים ומשדרג בקלות כל מנה!אפשר להוסיף לו קצת חלב קוקוס ולקבל רוטב אסייתי נהדר, להוסיף לו תפוז ולימון ולקבל מרינדה חורפית משגעת לעוף, ומכאן המשיכו כיד הדימיון...
הערות 2