מערבבים את הבשר עם בצל, פירורי לחם, שום, מלח, פלפל, ביצים, ופטרוזיליה. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצד.
שלב 2
5 דקות
הכנת הרוטב: מחממים מעט שמן זית ומזהיבים בצל ושום. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות (ניתן להמיר את העגבניות הטריות בחצי חבילה עגבניות משומרות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
, מים רותחים, מלח, פלפל ומעט טבסקו. מביאים לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
סיום הקציצות: חותכים כרוב לרצועות, מוסיפים לרוטב ומנמיכים את הלהבה. מניחים בזהירות את כדורי הבשר ברוטב עם הכרוב, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-60 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את הבשר עם בצל, פירורי לחם, שום, מלח, פלפל, ביצים, ופטרוזיליה. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
4
הכנת הרוטב: מחממים מעט שמן זית ומזהיבים בצל ושום. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות (ניתן להמיר את העגבניות הטריות בחצי חבילה עגבניות משומרות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
, מים רותחים, מלח, פלפל ומעט טבסקו. מביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
4
סיום הקציצות: חותכים כרוב לרצועות, מוסיפים לרוטב ומנמיכים את הלהבה. מניחים בזהירות את כדורי הבשר ברוטב עם הכרוב, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-60 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0