המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל חומרי הקציצות ולהניח למנוחה של כ-30 דקות.
להשרות פרוסות תפו"א וגזר במים כ-30 דקות.
לטגן קלות את הקציצות.
לסנן תפו"א וגזר מעודפי מים.
לטגן בצל במעט שמן זית במחבת גדולה ורחבה, עד הזהבה קלה.
להניח על הבצל את פרוסות תפו"א והגזר ולטגן קלות, לא לערבב!
לערבב בקערה מים, רסק, עגבניות מרוסקות, מלח וקינמון.
להניח את קציצות הבשר על תפו"א ולשפוך מעליהם מעט משמן הטיגון ורוטב עגבניות.
להניח מעליהם עוד פרוסות תפו"א, להביא לרתיחה, ולבשל כ-15 דקות ללא כיסוי.
להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל עוד כ-20 דקות, עד לצמצום הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0