המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל והפטרוזילה. חותכים ביד את פרוסות הלחם, מוסיפים את כל התבלינים ומכסים עם נילון נצמד.
מכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפול ומוסיפים מים עד לכיסוי הפול.
מבשלים עד שהפול רך מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
להוציא את הבשר מהמקרר, להכין כדורים מהבשר.
להוסיף לסיר ולבשל כ-20 דקןת.
ניתן להגשה עם אורז, פסטה, ותפו\"א אפויים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0