המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות כשעה את הדגים במים, מלח גס, טיפה חומץ, לסנן ולשטוף.
לטחון את הדגים, פטרוזיליה, כוסברה, בצל ושום במעבד מזון.
להוסיף למעבד המזון ביצים, קמח, מלח, פלפל וכמון
ליצור קציצות מהתערובת ולטגן.
להביא לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב ולהוסיף את הקציצות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0