מחלצים את הפולים מהתרמילים (עדיף לעשות זאת עם כפפות ניילון כדי שהאגודלים לא ישחירו). הכלל הוא שמקילו תרמילי פול נשאר משהו כמו 400 גרם פולים.
שלב 2
0 דקות
יוצקים שמן זית לסיר רחב. חוצים את ראשי השום לרוחב ומטגנים, עם החלק החתוך כלפי מטה, עד שמזהיב.
שלב 3
3 דקות
מוסיפים לסיר את הפולים והפלפלים החריפים (חצויים לאורך) ומטגנים 3 דקות.4.יוצקים פנימה את המרק ומוסיפים את הכוסברה (קצוצה) מלח ופלפל. שוטפים היטב את הלימונים, חוצים, סוחטים לתוך הסיר ומוסיפים פנימה גם את החצאים הסחוטים (אפשר להוסיף גם לימון פרסי מיובש או שניים). מערבבים, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כ30 דקות. [בישול]
שלב 4
0 דקות
מערבבים עוף או דג טחון עם קמח מצה (או פירורים, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל וחלמון אחד. יוצרים כ-20 קציצות.
שלב 5
0 דקות
טורפים את החלבון והביצה שנשארו. טובלים בהם את הקציצות, מגלגלים בקמח מצה או פירורים ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
שלב 6
45 דקות
מעבירים את הקציצות לסיר שבו מתבשל הפול ויוצקים עליהם מהרוטב שיש בסיר (בשלב זה אין הרבה רוטב). מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 45 דקות. את השלב האחרון הזה אפשר לעשות גם בתבנית אפייה.
שלב 7
1 דקות
ניתן להמיר את הדג ב-1/2 קילו עוף טחון, את פירורית הזהב לפסח בקמה מצה ואת הכוסברה לפטרוזיליה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
7
מחלצים את הפולים מהתרמילים (עדיף לעשות זאת עם כפפות ניילון כדי שהאגודלים לא ישחירו). הכלל הוא שמקילו תרמילי פול נשאר משהו כמו 400 גרם פולים.
שלב 2
מתוך
7
יוצקים שמן זית לסיר רחב. חוצים את ראשי השום לרוחב ומטגנים, עם החלק החתוך כלפי מטה, עד שמזהיב.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הפולים והפלפלים החריפים (חצויים לאורך) ומטגנים 3 דקות.4.יוצקים פנימה את המרק ומוסיפים את הכוסברה (קצוצה) מלח ופלפל. שוטפים היטב את הלימונים, חוצים, סוחטים לתוך הסיר ומוסיפים פנימה גם את החצאים הסחוטים (אפשר להוסיף גם לימון פרסי מיובש או שניים). מערבבים, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כ30 דקות. [בישול]
שלב 4
מתוך
7
מערבבים עוף או דג טחון עם קמח מצה (או פירורים, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל וחלמון אחד. יוצרים כ-20 קציצות.
שלב 5
מתוך
7
טורפים את החלבון והביצה שנשארו. טובלים בהם את הקציצות, מגלגלים בקמח מצה או פירורים ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
שלב 6
מתוך
7
מעבירים את הקציצות לסיר שבו מתבשל הפול ויוצקים עליהם מהרוטב שיש בסיר (בשלב זה אין הרבה רוטב). מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 45 דקות. את השלב האחרון הזה אפשר לעשות גם בתבנית אפייה.
שלב 7
מתוך
7
ניתן להמיר את הדג ב-1/2 קילו עוף טחון, את פירורית הזהב לפסח בקמה מצה ואת הכוסברה לפטרוזיליה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0