מערבבים את הקישואים והבצל המגוררים בקערה. סוחטים היטב-היטב בין הידיים ונפטרים מהנוזלים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתר חומרי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומשטחים כל כדור לקציצה.
שלב 3
0 דקות
מחממים במחבת גדולה שמן זית בעומק סנטימטר. מגלגלים את הקציצות בביצה הטרופה ואחר כך בפירורי הלחם. מזהיבים משני הצדדים בשמן ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם רבעי לימונים או שמבשלים ברוטב עגבניות, או שמוסיפים ליד רוטב שעשוי מיוגורט, שום מעוך ועשבי תיבול.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את הקישואים והבצל המגוררים בקערה. סוחטים היטב-היטב בין הידיים ונפטרים מהנוזלים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את יתר חומרי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומשטחים כל כדור לקציצה.
שלב 3
מתוך
4
מחממים במחבת גדולה שמן זית בעומק סנטימטר. מגלגלים את הקציצות בביצה הטרופה ואחר כך בפירורי הלחם. מזהיבים משני הצדדים בשמן ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם רבעי לימונים או שמבשלים ברוטב עגבניות, או שמוסיפים ליד רוטב שעשוי מיוגורט, שום מעוך ועשבי תיבול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0