המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקישואים והבצל המגוררים בקערה. סוחטים היטב-היטב בין הידיים ונפטרים מהנוזלים.
מוסיפים את יתר חומרי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומשטחים כל כדור לקציצה.
מחממים במחבת גדולה שמן זית בעומק סנטימטר. מגלגלים את הקציצות בביצה הטרופה ואחר כך בפירורי הלחם. מזהיבים משני הצדדים בשמן ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר אפייה.
מגישים עם רבעי לימונים או שמבשלים ברוטב עגבניות, או שמוסיפים ליד רוטב שעשוי מיוגורט, שום מעוך ועשבי תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0