מערבבים את הדג, 3 הבצלים הקצוצים, הביצים, מי הסודה והתבלינים. מוסיפים קמח מצות וממתינים 10 דקות עד שהתערובת תסמיך.
שלב 2
0 דקות
שוטפים היטב את קילו הבצלים עם הקליפה. מסירים את הקליפות, ומניחים אותן בסיר בישול גדול. מוסיפים כוס וחצי מים, חותכים את הבצלים לפרוסות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מכסים, ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ומביאים לרתיחה נוספת. מרטיבים את הידיים במים קרים, ומכינים קציצות מהדג. מכניסים את הקציצות לסיר מבלי לצופף אותן. ממשיכים לבשל על אש קטנה כשהסיר מכוסה במשך 90 דקות. במידה וחסרים מים, ניתן להוסיף מהצדדים כדי שהקציצות לא תתפוררנה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את הדג, 3 הבצלים הקצוצים, הביצים, מי הסודה והתבלינים. מוסיפים קמח מצות וממתינים 10 דקות עד שהתערובת תסמיך.
שלב 2
מתוך
3
שוטפים היטב את קילו הבצלים עם הקליפה. מסירים את הקליפות, ומניחים אותן בסיר בישול גדול. מוסיפים כוס וחצי מים, חותכים את הבצלים לפרוסות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מכסים, ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ומביאים לרתיחה נוספת. מרטיבים את הידיים במים קרים, ומכינים קציצות מהדג. מכניסים את הקציצות לסיר מבלי לצופף אותן. ממשיכים לבשל על אש קטנה כשהסיר מכוסה במשך 90 דקות. במידה וחסרים מים, ניתן להוסיף מהצדדים כדי שהקציצות לא תתפוררנה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0