טוחנים את כל חומרי הקציצות - דגים, כוסברה, פטרוזיליה, שום, בצל, תפוח אדמה.
*ניתן להמיר את האמנון בדג בקלה או סלמון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים תבלינים.
שלב 3
0 דקות
יוצרים קציצות.
שלב 4
15 דקות
מבשלים בסיר רוטב מעגבניות מרוסקות, רוטב בסיס ופלפל חריף, כ-15 דקות.
שלב 5
0 דקות
מתבלים בכל התבלינים ומכניסים פנימה את הקציצות.
שלב 6
15 דקות
מבשלים ברוטב עד שהקציצות רכות ומוכנות. כ-15 דקות.
שלב 1
מתוך
6
טוחנים את כל חומרי הקציצות - דגים, כוסברה, פטרוזיליה, שום, בצל, תפוח אדמה.
*ניתן להמיר את האמנון בדג בקלה או סלמון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים תבלינים.
שלב 3
מתוך
6
יוצרים קציצות.
שלב 4
מתוך
6
מבשלים בסיר רוטב מעגבניות מרוסקות, רוטב בסיס ופלפל חריף, כ-15 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מתבלים בכל התבלינים ומכניסים פנימה את הקציצות.
שלב 6
מתוך
6
מבשלים ברוטב עד שהקציצות רכות ומוכנות. כ-15 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0