המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות - טוחנים את הדגים, בצלים, שום, כוסברה ופירורית הזהב. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, ומניחים במקרר לשעתיים, לספיגת טעמים.
מוציאים מהמקרר, יוצרים קציצות, טובלים בביצה ובפירורית זהב, ומטגנים את הקציצות.
מטגנים את הבצלים במעט שמן, מוסיפים את התבלינים, טריאקי, עשבי התיבול ומים רותחים, ומסדרים את הקציצות המטוגנות בסיר. מבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0