המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל מרכיבי הקציצה ולהעביר למקרר ל-30 דקות של גיבוש.
ליצור בכף היד משטח של הבשר. להניח פרוסת בטטה ולסגור את הקציצה.
לטגן שתי דקות מכל צד.
לרוטב: לטגן בצל, שום ותפוחי אדמה. להוסיף תבלינים ומים. כשמתחיל לרתוח להכניס את הקציצות. לבשל כ-30 דקות.
לפני סיום , כ-5 דקות, לפזר פטרוזליה או שמיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0