המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל מרכיבי הקציצה ולהעביר למקרר ל-30 דקות של גיבוש.
ליצור בכף היד משטח של הבשר. להניח פרוסת בטטה ולסגור את הקציצה.
לטגן שתי דקות מכל צד.
לרוטב: לטגן בצל, שום ותפוחי אדמה. להוסיף תבלינים ומים. כשמתחיל לרתוח להכניס את הקציצות. לבשל כ-30 דקות.
לפני סיום , כ-5 דקות, לפזר פטרוזליה או שמיר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0