המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה תוכן מסונן של שתי קופסאות טונה, בצל קצוץ, תפוח אדמה מגורר, שיני שום כתושות, גזר מגורר, פירורי לחם, ביצים, קטשופ, פטרוזיליה קצוצה, סילאן ואבקת מרק עוף. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
טועמים ובמידת הצורך משפרים טעם על ידי הוספת קורט מלח ופלפל שחור.
יוצרים קציצות ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים את הקציצות במשך כ-20 דקות.
הופכים את הקציצות, וממשיכים לאפות במשך כ-10 דקות נוספות.
הכנת רוטב העגבניות: בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים לסיר את העגבניות, את רסק העגבניות, יוצקים את המים ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הפפריקה, את אבקת המרק, מלח ופלפל ומעט סוכר, לפי הטעם. מבשלים את הרוטב במשך מספר דקות עד להסמכת הרוטב.
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים במשך כ-10 דקות נוספות.
מגישים לצד אורז לבן והרבה לחם לבן או חלה טרייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0